2 sneakers

Welke kinderschoenen mee op vakantie?

Wanneer je op vakantie gaat en je kinderen hebt, dan is de uitdaging nog groter geworden om op vakantie te gaan. Waar je eerder alleen maar te maken had met de uitdaging van het inpakken van je eigen spullen in de koffer, heb je nu nog meer koffers te vullen. De koffers van de kinderen zijn natuurlijk ook belangrijk om mee te nemen en zo optimaal mogelijk te vullen met de kleding en spullen voor de vakantie. Daarbij is het belangrijk om een goede selectie te maken in de schoenen die meegenomen gaan worden. Zo zijn de sandalen meisjes vaak al een goed begin om in te pakken.

Sandalen mee

Voor kinderen is het nog fijn dat zij zichzelf niet bezig hoeven te houden met het inpakken en daarom is het als ouder extra belangrijk om goed voorbereid op de vakantie te zijn. Door te weten wat jullie ongeveer zullen gaan doen, kun je de kleding en de schoenen hierop afstemmen en dit kan het proces van inpakken toch wel wat makkelijker maken. Meisjes sandalen zijn altijd goed om mee te nemen voor een dochter. Deze kunnen namelijk naar vrijwel alle activiteiten gedragen worden, omdat deze luchtig, maar toch ook stevig zijn. Deze zijn daarom onmisbaar in de koffer.

Schoenen voor alle omstandigheden

Sandalen zijn voor de meeste weersomstandigheden wel geschikt, maar toch is het een goed plan om ook een paar dichte schoenen mee te nemen. Zo is het vaak tijdens het avondeten een beter idee, maar ook wanneer het idee minder fijn is, zijn dichte schoenen toch wel een must. Neem dan een paar sneakers mee die alsnog onder een jurkje of korte broek gedragen zouden kunnen worden. Door een paar fijne schoenen mee te nemen, heb je altijd een goede backup en weet je zeker dat je kind nooit op pad hoeft te gaan met blote voeten. Pak liever een paar schoenen te veel in.