De leukste dingen om te doen in Overijssel en Gelderland!

Steeds meer mensen gaan op vakantie in ons eigen land. Het is een trend die zich steeds meer gaat uitbreiden. Mede door de pandemie zijn de mensen steeds meer de Nederlandse natuur en cultuur gaan waarderen. Mensen pakken steeds vaker de camper om ons eigen land te ontdekken. Nederland heeft enorm veel verschillende mooie plekken. In deze blog worden de leukste plekken in Overijssel en Gelderland verteld. Wil je weten welke plekken dat zijn? Lees dan snel verder!

Overijssel

Overijssel is een van de leukste provincies van ons land. De provincie heeft enorm veel verschillende dingen te bieden. Het grootste deel van Overijssel staat namelijk vol met weilanden. Toch hoef je niet bang te zijn dat het er saai is. Met steden als Zwolle, Deventer en Nijverdal heb je genoeg te zien en te ontdekken. Je kunt zelfs gaan varen in Giethoorn, het Venetië van het noorden. Wil je meer van de natuur zien? Dan kun je ook een bezoek brengen aan de Sallandse Heuvelrug. In dit natuurgebied kun je prachtig fietsen en genieten van de rust van de natuur. Wil je graag een camper huren Overijssel? Klik dan snel op de link en wie weet ga jij binnenkort met de camper op ontdekking door Overijssel!

Gelderland

Een andere enorm leuke provincie is Gelderland. Gelderland is een van de grootste provincies van ons land. De provincie heeft enorm veel te bieden. Je kunt genieten en varen op het Veluwemeer en je bent op iedere plaats in Gelderland in de buurt van de Veluwe of de Hoge Veluwe. Bijna heel Gelderland staat vol met natuur. Het is de provincie met de meeste bossen. Wil je de natuur ontdekken? Ga dan een camper huren Gelderland!