Vorstelijk bungalowpark ´t Eekhoornnest

utrecht 1Tijdens een vakantie komt ik het meest tot rust in een rustige, natuurrijke omgeving.
Heerlijk genieten van een mooie omgeving en relaxen in een comfortabele vakantiewoning. Allurepark ´t Eekhoornnest past perfect in dit plaatje. Het park ligt tussen de bossen verscholen, aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug. Dit uitgestrekte natuurgebied nodigt uit tot een sportieve wandeling, fietstocht of bijvoorbeeld een gezellige picknick. Het park grenst direct aan de zandvlaktes van Soest. De enorme hoeveelheden zand die hier te vinden zijn, vormen een ware belevenis voor jong en oud.

dcvsdNatuurlijke luxe

De knusse accommodaties op het park zijn perfect aangepast aan hun omgeving. Alle woningen zijn van hout of hebben een houten afwerking. Dit geeft een natuurlijk, authentieke sfeer. Op het park zijn verschillende soorten vakantiewoningen te vinden, geschikt voor 2 tot 10 personen. Wat mij bijzonder aanspreekt is dat de meeste woningen voorzien zijn van een vaatwasser, vloerverwarming en WIFI. Dit maakt natuurlijk genieten ook nog eens heerlijk luxe!

efgffKindvriendelijk park

Naast de prachtige omgeving en gezellige vakantiewoningen heeft ´t Eekhoornnest nog meer te bieden. De diverse faciliteiten maken een verblijf op het park nog aantrekkelijker. Voor kinderen is er een speeltuin, sportveld en tafeltennistafel aanwezig. In de zomervakantie word er ook gezorgd voor animatie. Erg leuk voor de kinderen en handig voor de ouders. De Mexicaanse kantine, fietsverhuur en de mogelijkheid tot paardrijden maken de vakantiesfeer helemaal compleet!