Bungalowparken

Voor wie wil genieten van een onbezorgde vakantie, zijn bungalowparken in Nederland en elders op de wereld een geschikte oplossing. Bungalowparken bieden bungalows en kleine appartementen aan voor volledige gezinnen, tweetallen of zelfs een complete familie! Naast het comfort wat een bungalow je te bieden heeft, geniet je op bungalowparken vaak van een aantal extra faciliteiten als een groot zwembad, een fitnessruimte of bijvoorbeeld hobby- en kinderclubs. De bungalowparken zijn een goed alternatief voor de camping, waarbij je geen omkijken hebt naar een tent of bijvoorbeeld caravan. Ook bij regen biedt een bungalow meer ruimte en mogelijkheden, wat het verblijf op een bungalowpark fijner maakt dan op een camping voor velen.

bungalowpark-oh

Luxueus verblijf bungalowpark

 

Op bungalowparken geniet je van een luxueus verblijf, doordat de bungalows vaak zijn voorzien van al het benodigde om er een zorgeloze vakantie van te maken. Vaak heb je vooraf de keuze uit meerdere bungalows, zodat je het zo luxueus kunt maken als je zelf wenst. Het ene bungalowpark biedt bungalows met sauna, bubbelbad en bijvoorbeeld een vaatwasser, terwijl een ander park een basisbungalow biedt met een televisie, een koffiezetapparaat en een waterkoker bijvoorbeeld. De ene bungalow kost vanzelfsprekend meer dan de andere, waarbij het de vraag is in hoeverre je de extra faciliteiten van de bungalow wenst te gebruiken.

bungalowparken-nederland

Activiteiten bungalowparken

 

Vaak worden er tal van activiteiten op en rondom de bungalowparken georganiseerd. Zo is er in de zomer vaak een kidsclub aanwezig op de bungalowparken, die over de hele dag een uitgebreid programma aanbiedt met sport- en spelactiviteiten voor kinderen. In de winter, als het te koud is voor buitenactiviteiten, verplaatst de kidsclub vaak naar binnen. Ook in de omgeving van veel bungalowparken zijn geregeld activiteiten als kerstmarkten in de winter, festivals in de zomer of bijvoorbeeld wandelingen door de natuur in de omgeving van het park.

roompot-vakantieparken