Toch nog een goede vakantie, gasdrukveren opgestuurd gekregen

We waren op vakantie met onze eigen caravan, die caravan hebben we tevens net nieuw aangeschaft en heeft dus echt de nieuwste opties en alle dingen die je maar kunt bedenken heeft deze caravan in petto. Nu heeft deze caravan ook uitschuifbare overkapping met behulp van gasdrukveren, echt perfect, naja de eerste paar dagen. Want na een aantal dagen wilde we weer lekker onder de overkapping gaan zitten en knap zeiden de gasdrukveren. Maar hoe moesten we dit oplossen?

veer

Gered door Mparts

Het bedrijf Mparts vonden wij op het internet, hier konden we dan voor de beste prijzen deze veren bestellen en laten bezorgen. Gelukkig konden we kiezen uit verschillende veren en dus verschillende prijsklasse, we hebben de beste gekozen die bij onze caravan pasten. Dit bedrijf heeft een snelle verzending en het was dus snel verholpen. Mijn man heeft het zelf gefixt, het bespaarde ons veel moeite en we zijn dan ook echt heel erg blij met dit bedrijf.

mparts

Het bedrijf heeft de beste prijzen en je kunt dit zelf ervaren door op de website te kijken, hier zul je gelijk overgaan op koop, ik weet het zeker. Kom je er niet uit kun je gewoon een makkelijk via de klantenservice contact opnemen met het bedrijf en daar zal één van de medewerkers je te woord staan en je zo goed mogelijk helpen. Zo maak je zeker geen verkeerde keuze en weet je zeker dat je goed veel geld bespaard. Onze vakantie is echt top geworden, echt volop genoten onder de overkapping.