stilte reizen

Rustig bijkomen? stilte reizen!

Wil jij ook even bijkomen van het snelle leven, boek dan nu je vakantie bij stilte reizen! Ik heb een leuke baan met heel veel uitdagingen. Elke dag is anders en ik werk hierdoor soms wel eens tot een uur of 10 in de avond. Dit doe ik alleen omdat ik hier zo veel plezier uit haal. Mijn collega’s zeggen soms wel eens tegen mij dat ik iets minder hard moet werken maar dit kan ik gewoonweg niet. Doordat ik zoveel werk stond ik steeds minder bij de kleine dingen van het leven stil. Zoals het bezoeken van mijn familie en vrienden. Ik had mijn ouders al bijna een maand niet gezien wat ik eigenlijk niet vind kunnen. Ik kwam zo in een circkel terecht dat ik maar bleef gaan. Totdat ik ineens in een depressie kwam en er niets meer uit mezelf kwam. De resultaten van mijn werk werden steeds minder en ik werd doorverwezen naar de psycholoog. Hij vertelde mij dat ik rustig een vakantie moest nemen om meer bij mezelf te komen. Toen kreeg ik de tip om het internet naar vakanties die speciaal hiervoor gemaakt zijn te gaan zoeken. Tijdens deze zoektocht kwam ik uit bij Kop in de wind. Dit bleek inderdaad de ideale oplossing te zijn!

stilte reizen

Beste vakantie ooit!

De stilte reizen was voor mij de ideale oplossing om rustig bij te komen. Het was een soort van mindfullness reis waar ik meer bij mezelf kwam. Door middel van gesprekken en mediteren werden wij steeds rustiger en minder gestresst. De sfeer was hierdoor heel open en gezellig! Het is zeker een aanrader voor mensen die even willen bijkomen!