vakantie bora bora

Bora Bora vakantie, wie wil dat nu niet

Wil wil er nu geen Bora Bora vakantie? Omdat ik een zeer goed adres heb gevonden waarbij je voor een zeer aantrekkelijke prijs naar een toplocatie kunt gaan. Ben ik op het idee gekomen om mijn bericht achter te laten op dit blog. Het is zeker een uitnodiging om eens op de website van Silktravel te kijken. Wanneer je de prachtige foto’s ziet dan kan ik mij niet voorstellen dat je hier niet heen wilt. 

Inmiddels ben ik hier samen met mijn vriendin geweest. Wij hebben nog nooit zo’n fijne vakantie gehad als hier. Er is hier veel te doen en zelfs voor kinderen. In totaal zijn wij hier 18 dagen geweest en geloof het of niet, maar dit was veel te kort.

 

vakantie bora bora

Er ontbrak niets aan het resort

Onze Bora Bora vakantie hebben wij vastgelegd en hier een mooi album van gemaakt. Nu wij al een poos thuis zijn, kan ik nog steeds verdwijnen in de mooie foto’s. Mijn vriendin en ik zijn beide volledig tot rust gekomen en wij hebben erg genoten van de faciliteiten die erg goed waren geregeld. Het eten was ontzettend lekker en dat was voor ons ook erg belangrijk omdat wij zelf in een restaurant werken. Kortom, er ontbrak niets aan het resort waar wij verbleven en daarom ben ik op het idee gekomen om mijn bericht hier achter te laten. Neem zelf maar eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel.

 

vakantie bora bora