Heerlijk op vakantie!

Mijn man en ik hebben het zo druk op het werk dat het alweer even geleden is dat we samen even lekker op vakantie waren. Sterker nog, het is onderhand weer al 5 jaar geleden en de laatste keer dat we op vakantie waren was samen met de kinderen. Bovendien zou ook ons jubileum eraan komen en we wilden graag even samen op een romantisch uitje zonder de kinderen. Dit klinkt niet zo fijn, maar onze kinderen zijn inmiddels al het huis uit en we vinden dat we dit nu wel verdiend hebben.

Mijn vriendin is laatst ook met haar man op vakantie geweest en ze hebben een villa geboekt in Turkije. Ze zei dat ze echt hadden genoten en dat ze ook van plan waren dit volgend jaar weer te doen. Dat klonk natuurlijk hemels, want we zijn nog nooit naar Turkije geweest, en we wilden hier altijd al graag naartoe.

villa_38

Wel maakten we ons een beetje zorgen over de prijs, want een villa huren lijkt toch behoorlijk duur te zijn. Uiteindelijk viel dit echter behoorlijk mee. Ik vroeg mijn vriendin namelijk waar zij dan hun villa gehuurd hadden en zij vertelde me dat ze deze via Villaazuro hadden gehuurd.

villa-a2

Mijn man en ik hebben toen gelijk een kijkje genomen. De villa’s waren echt prachtig, maar toch waren we nog niet helemaal ervan overtuigd dat dit binnen ons budget zou liggen. We hadden dus gelijk contact opgenomen met deze verhuurder en vroegen naar de prijzen. We waren echt heel positief verrast, want de prijzen waren veel lager dan wij aanvankelijk gedacht hadden. Daarom besloten we gelijk om twee weken te gaan in plaats van alleen maar een week. Dit leek ons het beste, want zo zouden we voluit kunnen genieten van het weer en natuurlijk van elkaar!