France Comfort – Vakantiepark Frankrijk

Wat een heerlijke vakantie hebben wij gehad in het prachtige Frankrijk. Natuur, zon, en voldoende mooie dorpjes om te ontdekken hebben onze vakantie heerlijk ontspannend gemaakt. Iets waar wij als gezin na een jaar lang hard werken wel aan toe waren.

zwembad-210x115-crop-fff

Niets is zo ontspannen als in de late avonduren nog buiten kunnen zitten op je terras. Helaas kan dit in Nederland niet altijd dus kozen wij er dit jaar voor om de zon op te gaan zoeken. Nu weet je het nooit zeker natuurlijk maar Frankrijk is toch in het algemeen wat zonniger en warmer.

france

De kinderen hebben zich uitermate goed vermaakt bij het zwembad en vonden als snel aansluiting bij de jeugd uit diverse landen. Hierdoor konden wij , als ouders, ook even rustig genieten van het zonnetje.

DLF_huis_2-210x115-crop-fff
Wij komen zeker terug bij vakantiepark Village Du Soleil. Een heerlijk park met ruime,vrijstaande en sfeervolle chalets. Hier kwamen wij echt tot rust. De omgeving was ook echt prachtig. De gezellige authentieke Franse dorpjes maken het echte vakantiegevoel compleet. De luxe was ook heerlijk. Opgemaakte bedden bij aankomst, een vaatwasser, grote koelkast, een magnetron en een bad maken dit huisje toch wel tot mijn favoriete vakantiebestemming. Oh en voor wie de tv niet kan missen, er zijn zelfs Nederlandse zenders.

Hier komen wij absoluut terug. Ik heb er van genoten en kan er nu, na 3 weken opladen, weer een jaar tegenaan.

Village Du Soleil, tot volgend jaar!

Kijk zelf eens op hun website: France Comfort – Vakantiepark Frankrijk