De horeca doorschuifvaatwasser voor al het gemak

De naam zegt het al. De vaat kan gemakkelijk in het uit deze vaatwasser geschoven worden. Door het korte en sterke programma is de vuile vaat in een mum van tijd perfect schoon. Een doorschuifvaatwasser heeft een hogere ruimte, waardoor ook de kleinere pannen erin passen. 

Ergonomie en afwassen

De juiste werkhouding is essentieel om ervoor te zorgen dat jouw werknemers het werk lang vol kunnen houden. Met de hand afwassen of continu moeten bukken, is niet ergonomisch. 

Behalve het snelle en krachtige programma waar de doorschuifvaatwasser voor zorgt, zorgt hij ook voor jouw werknemers. De machine staat op de juiste hoogte om de vuile vaat goed in de machine te stoppen en er weer uit te halen. Jouw werknemers zonder klachten en een snel en schoon servies. 

Formaten en uitvoeringen

In doorschuifvaatwassers is een enorme keus en daar zijn de prijzen naar. De prijzen verschillen van €2000- €25000. 

De grootte en drukte van jouw bedrijf bepaalt voor een groot gedeelte de prijs van de machine. Waar de machine geplaatst wordt is ook bepalend voor de uitvoering. Er zijn machines met werkbanken aan de zijkanten, hierdoor worden de korven makkelijk verplaatst. Indien er geen werkbanken passen, moet de werknemer meer tillen. 

Alle voordelen van een doorschuifvaatwasser

Naast een krachtige en schone vaat, wat ook nog ergonomisch kan worden gedaan heeft de machine nog meer voordelen: 

  • Betrouwbaar en heeft een lange levensduur
  • Besparend op water en energie. 
  • Zeer gemakkelijk in gebruik. 
  • Aantal keuzemogelijkheden voor programma’s, hierdoor de optimale spoelbeurt voor jouw vuile vaat. 

Welke doorschuifvaatwasser past bij jouw onderneming?

Zoals eerder benoemd, de keuze is gigantisch en de prijzen verschillen. Het is aan te raden om een adviseur te laten komen van een horeca leverancier. Deze kan jou het beste informeren om de juiste keuze te maken. Laat je inspireren door meerdere modellen en hun opties, wat wil je minimaal hebben en heb je nodig? 

Vraag meerdere offertes aan en kijk welke garanties ze bieden

Veel horeca leveranciers bieden de keuze om een machine te leasen. Uiteraard is dit ook een goede optie. Je bent verzekerd van het nieuwste model en de service die erbij hoort. De kosten zijn wel hoger als je de machine least dan wanneer je deze koopt. 
Tip: HorecaTraders