reizen

Agriturismo Piemonte, beleef Italie op zijn best!  

Waarom zou u een agriturismo Piemonte boeken bij Gigi Travel? Waarom wilt u naar Piemonte? Bij Gigi Travel vertellen zij u graag wat u kan vinden in dit prachtige deel van Italië. Piemonte heeft u veel te bieden. Piemonte is een prachtige regio in het altijd prachtige Italië. U proeft hier de sfeer van Italië. De kleine stadjes en de hoofdstad Turijn geven u het echte Italiaanse gevoel wat u wilt vinden als u in Italië op vakantie bent. Piemonte staat bekend om zijn risotto, witte truffel en de vele groenten en fruit. Beleef Piemonte op uw eigen manier en geniet van al het moois wat deze mooie regio u te bieden heeft. Laat u verrassen door de cultuur, de natuur en de rustige agriturismo Piemonte die Gigi Travel u aanbiedt. Het aanbod is zeer divers en stuk voor stuk persoonlijk uitgezocht door de medewerkers van Gigi Travel. 

Mooi Venetie

Waarom een Agriturismo Piemonte boeken bij Gigi Travel?

Gigi Travel is een reisbureau met passie voor Italië. Zij zijn sinds 2002 een betrouwbaar adres voor uw vakantie naar het mooie Italië en de prachtige trekpleisters die dit land u te bieden heeft. De agriturismo’s zijn stuk voor stuk gelegen in rustige gebieden. Het is daarom wel aan te raden een auto te huren. U kunt een Fly and Drive regelen bij Gigi Travel. Zij zorgen ervoor dat er voor u een auto klaar staat op airport. Gigi Travel staat bekend om zijn persoonlijke benadering en het onderhouden persoonlijk contact met de boekers maar ook met de eigenaren van de agriturismo’s in Piemonte. Alle accommodaties zijn zorgvuldig voor u geselecteerd. Gigi Travel is aangesloten bij SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). 

Rome


Beste reistijd naar Piemonte

Doordat Piemonte tussen het Alpengebied en de Povlakte ligt, zijn er koude winters en warme zomers. Het is daarom slim om van te voren te bepalen hoe u Italië en Piemonte wilt beleven. In het voorjaar of najaar ervaart u een fijn en zacht klimaat waardoor u gemoedelijk de mooie plekjes van Piemonte kan ontdekken. Bent u benieuwd of een agriturismo Piemonte iets voor u is? De medewerkers van Gigi Travel staan u graag te woord. Zij luisteren graag naar uw wensen en indien gewenst zullen zij voor u een prachtige reis samenstellen. Wilt u graag een aantal plaatsen bezoeken? Het is ook mogelijk om verschillende agriturismo’s te bezoeken. Zo kunt u zich verplaatsen door een prachtige deel van Italië.