Aan elkaar toekomen in het vakantiehuis Hongarije

happyxtravellogoAan elkaar toekomen in het vakantiehuis Hongarije

 

Hongarije is een land waar ik nog nooit geweest ben maar over enkele weken zal dat gegeven volledig veranderen. Mijn vriend en ik hebben namelijk zojuist een vakantiehuis Hongarije geboekt voor ons tweetjes. We willen al tijden er lekker tussenuit en toen we dit vakantiehuis Hongarije op een site tegenkwamen waren we direct verkocht. Er vervult ons niets meer met plezier dan de kerstdagen samen te kunnen doorbrengen met elkaar in een ontzettende staat van rust. De hele dag geen verplichting zoals we die hier in Nederland ongetwijfeld zouden hebben gehad met onze beide families, maar de rust om lekker een boek te lezen en wandelingen te maken. God, wat is het lang geleden dat ik überhaupt een boek aanraakte, al in geen maanden heb ik meer de tijd gehad er eens goed voor te gaan zitten en een boek ter hand te nemen en me daadwerkelijk te kunnen concentreren op de letters, op de woorden, op de zinnen die er staan. Door de stress kom je er echt niet meer aan toe je concentratieniveau zo te sturen dat je het aankan om urenlang in een boek gezogen te zijn. Bovendien vind ik het heerlijk twee weken met mijn lief te kunnen spenderen, want in het dagelijkse leven rennen we elkaar veel te vaak voorbij. We hebben door onze drukke banen maar nauwelijks tijd voor elkaar en dus is het ook dit soort momenten dat je nodig hebt om weer echt aan elkaar toe te komen.