De voordeligste vakantie bungalows op een rijtje

Echt weer tijd voor een tripje

Afgelopen maand was het weer tijd voor een tripje en mijn man en ik besloten nog op de valreep even snel naar vakantie bungalows op zoek te gaan. Natuurlijk hebben we daar, met al die jaren reizen als achtergrond, al genoeg ervaring mee om precies de juiste adresjes aan te weten te boren. Een van die adresjes betreft de website van Bungalow Vakantie, echt een aanrader als je naar een huisje op zoek bent om een tijdje in te vertoeven!

Naamloos

Bungalows door heel Europa

Je vindt hier namelijk vakantie bungalows door heel Europa en alsof het aanbod nog niet genoeg was, vind je hier ook erg lage prijzen. Gelukkig ben ik handig en bij de pinken genoeg om een afbeelding voor de lezer te hebben gemaakt van hoe laag deze prijzen nou werkelijk zijn.

Dit is de advertentie zoals ik 'm aantrof - geen verborgen addertjes onder het gras!
Dit is de advertentie zoals ik ‘m aantrof – geen verborgen addertjes onder het gras!

Zoals je al wel ziet, met een voorliefde voor bijzondere vakantiebestemmingen stond Kroatië voor ons weer eens op het lijstje. Het zal inmiddels een jaar of zes geleden zijn dat ik daar ben geweest en het was ook wel weer tijd dus! Mijn dochter en haar kinderen zaten toevallig in de buurt toen wij er ook heen gingen en dus was het heel erg leuk dat we elkaar in deze prachtige omgeving konden bezoeken. Ons eigen appartementje was te klein om de hele bups te huisvesten maar ruim genoeg voor mijn man en mijzelf. Bijkomend voordeel was bovendien dat we er enorm dicht bij de zee zaten – het zal je dan ook niet verbazen dat je ons daar kon uittekenen! Wat een heerlijke bestemming is dit land toch, eigenlijk onbegrijpelijk dat het een nog redelijk onontgonnen terrein is onder Nederlanders.

De voorkant van de bijbehorende verzameling appartementen
De voorkant van de bijbehorende verzameling appartementen