Mijn ervaring met strandballen bedrukken bij Maxstrandartikelen.nl

Laatst wees iemand mij erop dat ik allerlei producten kan laten bedrukken bij Max Strandartikelen en ik ging me eens 35334_strandbal magno blauworiënteren. Het was niet de eerste keer dat ik erover dacht om een strandbal met mijn bedrijfsnaam te laten bedrukken, dus je zou zeggen dat dit een uitgelezen kans was en dat was het beslist. Ik zie het al voor me, wanneer ik straks zelf of mijn klanten die ik vast en zeker zo’n strandbal cadeau ga doen – mocht het eenmaal mooi worden – met zo’n bedrukte bal op het strand aan het overgooien zijn; wie ziet niet wat erop staat? Ikzelf kijk in elk geval wel altijd naar het logo en in elk geval valt de kleur vaak al op.45456_9958-119

Formaat

Met strandballen bedrukken bij Maxstrandartikelen.nl kun je aldaar terecht voor het complete product. Je kunt kiezen uit verschillende formaten van de strandbal, daarnaast kies je voor een bepaald kleurenpatroon. Aangezien ik wel vaak erg veel tekst heb maar mijn website een korte naam heeft, besloot ik het meest kleine formaat strandbal te kiezen.

Kleur

430000x
Mijn voorkeur ging uit naar de kleuren blauw met wit of groen met wit, aangezien ik in mijn kantoor ook bijna alles in die kleuren heb. Mijn klanten weten dan meteen dat het daadwerkelijk van mij komt en potentiële klanten linken sneller naar mij terug dan dat zij eerst nog moeten bedenken wie of wat voor bedrijf het ook alweer betrof.