vakantie valkenburg

Mijn eerste vakantie in Valkenburg

Een vakantie in Valkenburgvakantie valkenburg klinkt misschien niet heel erg aantrekkelijk op het eerste gezicht, maar dat is het zeker wel. Zelf kom ik uit het noorden van het land en was ik nog nooit hier in het zuiden geweest. Dat wilde ik toch wel graag een keertje zien, maar voor 1 dag is het veel te ver rijden. Uiteindelijk hebben wij er ongeveer 2 en een half uur over gedaan, dus het is wel een behoorlijk eind. Gelukkig had ik goed gezelschap, want ik ben samen met mijn man gegaan. Dit was een verrassing voor hem als cadeau voor zijn verjaardag die over een klein maandje is. Hij wordt dan 50 jaar oud en dat vind ik toch wel een leeftijd waarop je het goed moet vieren.

Erg leuk gehad

Toen wij aankwamen op het adres waar wij tijdens onze vakantie in Valkenburg zouden gaan slapen, werden wij ongelofelijk vriendelijk ontvangen. Dit hotel had ik gevonden na een tip van een familielid die hier ooit eens was geweest. Toen ik ging boeken, was de kamer die ik graag wilde gelukkig nog beschikbaar. Elke nacht hebben wij ongelofelijk lekker geslapen, want het zijn hele goede bedden en matrassen. Ik zou het iedereen aanraden om hier eens heen te gaan!