huren van een vakantiehuis in de veluwe

Het huren van een vakantiehuis in de Veluwe

Het huren van een vakantiehuis in de Veluwe is een absolute aanrader.  Wat hebben wij een heerlijke tijd gehad zeg! Man man, ik en de kinderen hebben van elke dag genoten. De accommodatie was dan ook zeer ruim en erg schoon. De gezellige sfeer maakt het helemaal af. Daarnaast was de omgeving ook adembenemend. Wij vonden het allen erg jammer dat wij weer naar huis moesten en dat is een erg goed teken. Dit besloot mij om een reactie achter te laten op dit blog. Want goede tips zijn er immers om te delen toch?

huren van een vakantiehuis in de veluwe

Wij hadden ook nog eens geluk met het weer

Het huren van een vakantiehuis in de Veluwe is eenvoudig te realiseren via de website.  Wij zijn hier vorig jaar ook al eens verbleven en omdat ons dit zo goed is bevallen, hebben wij in de afgelopen schoolvakantie besloten om nog een weekje te gaan. Dit week hadden wij geluk dat het niet regende, hierdoor konden wij er even lekker op uit gaan met z’n allen. Mijn man en ik hebben een druk bestaan omdat wij beide ook een baan hebben naast het opvoeden van de kinderen. Daarom zijn dit soort tijden voor ons goud waard. 

Toen wij thuis kwamen heb ik zelf een reservering gemaakt voor de zomervakantie. Hopelijk hebben wij dan volop zomer en kunnen wij weer net zo genieten als de vorige twee keren. Neem maar eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel.

huren van een vakantiehuis in de veluwe