Entertainment tips via Ietsdoenofferte.nl

Ik ben zelf weer een aantal tientallen jaren getrouwd met mijn partner. Maar nu gaat mijn dochter ook eindelijk overstag. Na jarenlang verloofd te zijn hebben ze laatst de knoop doorgehakt en gaan ze trouwen. En als moeder verheug je je daar natuurlijk ontzettend op, en kon ik niet laten om al wat research op het Internet te doen. Zo las ik bijvoorbeeld over trouwen op het strand. Een buitenbruiloft is sowieso al ontzettend mooi, maar een strandbruiloft brengt natuurlijk een extra touch aan het feest. Zo’n happening laat natuurlijk een onuitwisbare indruk achter op niet alleen de gasten maar vooral de bruid en bruidegom. Ik las ook dat je er ook voor kon kiezen om de ceremonie op het strand te laten plaatsvinden, midden op de dag of tijdens zonsondergang. Mooier kan haast niet.

Als je in Nederland wilt blijven is Texel een goede keuze. Heb je een groter budget ter beschikking dan kun je kiezen uit tal van witte zandstranden op de Carribean, Thailand, noem maar op. Da’s pas entertainment. Je moet wel bedenken dat je al je gasten dient te voorzien van een vliegticket.

logo_top (1) bruiloft-en-trouwen

Nog een tip voor de aankomende newly weds: de Love en Marriage Beurs die ieder jaar in Eindhoven wordt gehouden. Het schijnt de grootste trouwbeurs van het zuiden te zijn. Hier vind je onder meer de laatste trends op het gebied van bruidsjurken en kostuums onder het genot van een hapje en een drankje. Maar niet alleen de kleding wordt op er op de catwalk geshowt, je vind er ook de laatste trends op het gebied van ringen, bloemen en fotografie. En dat niet alleen: je leert ook wat nu aan kop gaat op het gebied van limousines en huwelijksreizen. Kortom: een ideale en complete beurs voor iedereen die van plan is te gaan trouwen.

Wist je dat entertainment een synoniem is van amusement, volgens Wikipedia?