Een prachtige Inloopdouche op vakantie!

Als ik op vakantie ga wil ik er altijd voor zorgen dat alles op en top geregeld is. Ik wil ervoor zorgen mijn vakantie fantastisch is en daar doe ik eigenlijk alles voor. Ik ga meestal met familie op vakantie en ik boek dan de reis voor ons allemaal. En weetje wat het mooiste is? De vakanties die ik boek zijn altijd super leuk! Afgelopen zomer zaten we in een prachtig hotel en wat me vooral bij blijft is de prachtige inloopdouche. Afgelopen zomer was namelijk helemaal perfect, we zaten in een mooie stad in een top hotel en ook het strand was erg mooi. Het leuke van deze vakantie is dat ik de inloopdouche zo mooi vond dat ik hem zelf ook wilde kopen. Ik ben vervolgens op het internet gaan zoeken naar deze mooie douche en na goed zoeken vond ik hem ook. 

Een echte top aankoop!

Zoals ik zei vond ik de douche ook echt. Op de website Sanitair Online zag ik de prachtige douche staan en ook nog is voor een leuke prijs! Ik heb de douche toen gekocht en inmiddels heb ik er al een paar maanden erg veel plezier van. Zo is het toch best leuk dat ik deze douche op vakantie tegen ben gekomen en hem nu zelf ook heb. Als ik nu onder de douche sta heb ik toch nog een beetje het gevoel dat ik op vakantie ben en dat is heerlijk!