Een koffer voor je handbagage

Ik kwam net een leuke website tegen waar ze echt een enorm aanbod hebben in reiskoffers. Zo ook voor handbagage. Ik persoonlijk nee de handbagage altijd gewoon mee in een simpele tas met een rits erin, maar ze hebben echt hele mooie handbagagekoffers hiervoor die ik nog niet eerder heb gezien. Ik twijfel eraan om er nu ook eentje voor mezelf aan te schaffen voor mijn volgende reis. Hieronder een deel van het aanbod van handbagage koffers die mij erg aantrokken.

titan-xenon-handbagage-trolley-53cm-zwart american-tourister-bon-air-handbagage-trolley-strict-red travelite-stripes-handbagage-trolley-spinner-groen

Ik denk dat ik in deze koffers meer kwijt kan dan in mijn tas die ik normaal gebruik voor mijn handbagage, maar ik denk dat het wel minder makkelijk in gebruik is. Een simpele tas stop je makkelijker ergens tussen of weg en een koffer als deze is niet buigzaam en dus ook moeilijker om ergens in de bagageruimte kwijt te kunnen. Heeft iemand ervaring met deze koffers?