logo

Droom villa huren in Turkije

zwembadHet is de laatste tijd nogal hectisch geweest in mijn leven. Door mijn stressvolle baan was ik echt op en daarom wilde ik op vakantie gaan. Mijn vrouw wilde en villa huren in Turkije samen met de hele familie. Het leek mij wel heel erg gezellig om met de familie op vakantie te gaan en daarom zijn wij op zoek gegaan naar een mooie villa in Turkije.

Bekende locatie

Mijn vrouw en ik waren al een keer eerder naar een vakantiehuis in Bodrum geweest. Die vakantie was een van onze leukste vakanties samen. Het leek ons een leuk idee om daar weer heen te gaan. Samen met de familie hadden wij de plek uitgekozen en daarom zijn wij op zoek gegaan naar “villa huren in Turkije”

turkijeVia het internet kwam ik terecht op de website van villa Azuro. De foto’s op de website zagen er geweldig uit, het was eigenlijk precies wat wij zochten. Een van de dingen die wij wilde hebben was een zwembad, omdat wij de kinderen dan gewoon kunnen laten zwemmen. De prijs van de villa paste heel erg mooi binnen ons budget. Nadat ik had overlegd met de familie heb ik gebeld met de verhuurder van villa Azuro. Volgens de verhuurder was er nog plek op de datum die wij wilde hebben. De villa hebben wij daarom gelijk gehuurd, zodat wij ons daar geen zorgen meer hoefde te maken.

Het is nu een week geleden dat wij teruggekeerd zijn vanuit Bodrum. De villa was echt geweldig en daarom hebben wij een hele fijne vakantie gehad!