Vakantie

De luxe vakantiewoningen van Resort Boschmolenplas

Uw vakantie in Limburg viert u natuurlijk het liefst in een comfortabele vakantiewoning of luxe villa. Dit kan bij Resort Boschmolenplas. Hier heeft u de keuze uit 6 verschillende vakantiewoningen of villa’s. De vakantiewoningen van Resort Boschmolenplas zijn allemaal voorzien van een sfeervolle inrichting, internetaansluiting en een keuken die volledig is ingericht. In de categorie vakantiewoningen worden de venwoning, waterwoning havenwoning en tuinvilla  onderscheiden. Wilt u graag genieten van meer luxe? Dan kunt u verblijven in de VIP wellness villa of VIP waterzicht villa met wellness faciliteiten.  Resort Boschmolenplas richt zich op de rustzoekers en natuurliefhebbers.  De omgeving is uitermate geschikt voor te wandelen en fietsen.  Ook vissers- en duikers kunnen hun hobby op Resort Boschmolenplas met hartenlust uitoefenen.

Vakantie

Activiteiten in de omgeving

Het dorp Heel is gelegen in Midden-Limburg. In de omgeving van Boschmolenplas valt er veel te beleven. Houdt u van winkelen, dan is  Designer Outlet Roermond of een dagje Maastricht een echte aanrader. Geniet van de natuurgebieden en maasplassen. Dit kunt u te voet of fietsend doen. In de omgeving van Heel liggen ook veel pittoreske dorpjes en steden die u kunt bezoeken. Zoals het beroemde witte stadje Thorn.  U hoeft zich niet alleen te beperken tot Nederland. Enkele nabijgelegen Duitse (Düsseldorf) of Belgische (Hasselt) steden zijn ook goed te bereiken.

De luxe vakantiewoningen van Resort Boschmolenplas

Resort Boschmolenplas

Een unieke vakantie ervaart u bij Resort Boschmolenplas. In het Limburgse Heel ligt het resort in een natuurrijke omgeving aan het water van de Boschmolenplas. Het resort biedt de nodige faciliteiten aan haar gasten. Zo kunt u heerlijk eten in ons restaurant en sporten op onze tennisbanen  of op de outdoor fitness toestellen. Wij beschikken over een eigen jachthaven, bootverhuur en fietsverhuur zodat u de mogelijkheid heeft om zelf de omgeving te ontdekken. Blijft u liever bij uw vakantiewoning. Geen probleem, u kunt heerlijk genieten van de rust op ons resort.