Dankzij Max paraplu’s mag het van mij regenen!

510366xbMax paraplu’s, wie kent ze niet? Paraplu bedrukken met de naam of logo wat je wilt hebben is snel geregeld. De kosten voor de aanschaf zijn ook nog eens aan de lage kant waardoor het haast onmogelijk lijkt. Zo ben ik op zoek naar de meest geschikte paraplu die ik kan bedrukken voor mijzelf. Nooit geweten dat ik het online kan bestellen, gelukkig dat ik er nu achter ben gekomen dat het gemak van internet steeds meer speelt in mijn leven. Het blijft spannend om online te bestellen aangezien ik niet weet of dat het kwaliteit goed genoeg is bij Max paraplu’s. Een paraplu bedrukken was voor mij nieuw en had het nog nooit gehoord dat het mogelijk was. Via hun website had ik zonder problemen de logo kunnen uploaden, en kunnen bekijken voordat ik de bestelling afrond.image

Dankzij hun website goed geholpen.

Aangezien ik niet erg handig ben met het internet lukt het mij erg goed om de bestelling te voldoen bij Max paraplu’s. Mocht ik namelijk iets niet weten kon ik zonder problemen contact opnemen met hun en werd ik netjes geholpen totdat ik weer verder kon. Nu is het echt nog afwachten hoe dat de paraplu bedrukken als eindresultaat is, daar hoef ik me totaal geen zorgen voor te maken bij hun.240_240_Paraplu-4092 copy