Een vakantiehuis voor het gezin in Ibiza

Op vakantie gaan met het heel gezin is opzicht een uitdaging vooral als je kleine kinderen hebt. Ga je met vakantie naar Spanje dan kun je een vakantiehuis voor gezin in Ibiza huren. Er zijn duizenden vakantie woningen te huur in Ibiza waaronder ook luxe vakantievilla’s voor gezinnen tot en met 14 personen. In het Cala Llonga ligt Villa Cala Llonga een prachtige luxe vakantievilla met een groot zwembad met een mooi uitzicht op de groene heuvels. Deze Villa is 5 minuten verwijderd van de prachtige niet te druk bezochte strand van Cala Llonga. Deze villa is uitermate geschikt voor een groot gezin.

Ook de jongeren boven 16 jaar kunnen in de avond door feesten in een van de bekende clubs in wijk Sa Penya bij Carrer de la verge’s. Hier komen wereld beroemde Dj’s van over de hele wereld om hun ding te doen.

In de Vara de Rey Boulevard te vinden kunnen de dames gaan winkelen of samen dineren in een van de druk bezochte restaurants. Naast lokale Spaanse gerechten kan je hier ook terecht voor internationale keukens en voor een Hollandse.

Voor de kinderen is er veel water pret te beleven op de verschillende stranden. Daarnaast kan je als gezin ook leuke activiteiten doen zoals golfen op de golfbaan die 2 kilometer afstand ligt van Cala Llonga.

In elke stad heb je ook supermarkten, 24/7 een dokterspost, apotheek en geldautomaat. Deze informatie vindt je in je vakantie huis of op de website.