Vakantie Frankrijk om toekomstplannen te herzien

logo (67)Vakantie Frankrijk om toekomstplannen te herzien

Een vakantie Frankrijk is voor mij echt een begrip geworden. Telkens wanneer ik in een fase zit waar in ik even niet meer weet wat ik moet doen, plan ik een vakantie Frankrijk. Ik ga dan altijd alleen, genietend van de natuur en nadenkend over het leven. Om jezelf even uit de situatie weg te werken, op een positieve manier, is voor mij erg voordelig. Wanneer ik mijn vakantie Frankrijk houdt, merk ik dat ik opeens weer even alles helder zie, het valt op z’n plek en ik weet weer wat ik wil met mijn leven, wat mijn normen en waarden zijn en waar ik naar toe wil. Ik kon mijn vakantie Frankrijk een week van te voren regelen met mijn werk en ging twee weken weg. Toen ik wegreed met de trein kreeg ik al weer een rustig en fijn gevoel, ik voelde gelijk dat ik na terugkomst weer wist wat mij te doen stond. Er waren namelijk heftige ontwikkelingen op dat moment in mijn leven. Mijn relatie was voorbij, geheel onverwacht en onbegrijpelijk, waardoor ik dit niet of nog niet kon bevatten, daarnaast was het op mijn werk ook wat onrustig en kreeg ik een andere functie aangeboden om mij te behouden. Ik was niet erg tevreden over deze functie, ik zou ook minder gaan verdienen. Er kwam gelijk in mij naar boven dat ik misschien toch een eigen onderneming op moest starten, ik had een spaarrekening en een idee, waarom dan ook niet. De vakantie Frankrijk heeft dit allemaal toen voor mij bepaald.