rsz_1tanzania-familie-safari-zebras-in-rivier

De mooiste safari reizen voor een onvergetelijke vakantie!

rsz_tanzania-familie-safari-zanzibar-vrouwen-in-zeeVan mijn werkgever mocht ik na lange tijd een vakantie in gaan plannen. Ik ga ieder jaar ongeveer twee keer op vakantie naar een resort. Dit doe ik meestal om lekker te ontspannen maar ik moet zeggen dat ik dit nu ongelooflijk saai vind worden. Omdat ik deze keer wat meer avontuur wilde, ben ik opzoek gegaan naar de mooiste safari reizen, omdat dit denk ik wel heel erg avontuurlijk is en niet in de buurt komt van een resort.

Boeken

sa-logo-tekstDoor mijn zoektocht naar de mooiste safari reizen ben ik uitgekomen op de website van Safari Adventures. Dit bedrijf verzorgt complete safari vakanties naar Tanzania of Zanzibar. Ik ben nog nooit in Afrika geweest en dit trok daarom ook gelijk mijn aandacht. Ik was onder de indruk van de foto’s die op de website stonden omdat ik dit soort natuur nog nooit van dichtbij heb mogen meemaken.

Ik heb gekeken wie er met mij mee zou gaan en toen ik dat wist heb ik een offerte aangevraagd. Zo’n reis is namelijk heel erg prijzig en daarom wilde ik eerst een goed overzicht van de kosten. Toen ik helemaal had uitgeplozen wat ik wilde gaan doen heb ik de aanvraag voor de offerte opgestuurd.

Binnen een paar dagen kreeg ik een offerte opgestuurd. De prijs was een stuk lager dan ik had verwacht en daarom heb ik besloten om gelijk de reis te boeken. Ik moet namelijk nog veel regelen voordat ik er heen ga. Over twee weken vlieg ik al en ik kan niet wachten!