Met pechhulp gerust op pad

Met pechhulp gerust op pad

Met de pechhulp van de ANWB kunt u vanaf nu met een gerust gevoel op pad. Als u langs de weg komt te staan met een kapotte auto is een telefoontje naar de pechhulp genoeg om u weer op pad te helpen. Wij hebben bij de ANWB maar liefst 900 specialisten in dienst die dag en nacht voor u klaar staan. Dus ook als u midden in de nacht, in een afgelegen gebied, pech krijgt komen wij direct naar u toe. Met de pechhulp aan uw zijde behoort de stress van het op pad gaan tot de verleden tijd. Wie wil dat nou niet? Neem daarom nu direct contact met ons op!

De pechhulp staat voor u klaar

Zoals gezegd staart de pechhulp dag en nacht van u klaar, ongeacht uw locatie. De ANWB biedt u deze service over de gehele wereld. Mocht u dat niet nodige hebben kunt u natuurlijk ook een abonnement met ons afsluiten dat alleen voor Nederland geldt. Het zou zonde zijn om te betalen voor zaken die u helemaal niet gebruikt. Daarom kunt u bij ons kiezen uit verschillende pakketten. Zo krijgt u precies wat u nodig hebt en betaalt u geen cent te veel. Dat lijkt ons wel zo eerlijk!

wegenwachtBekijk onze website

Op onze website vindt u alle informatie over de pechhulp die u nodig hebt. Hier vindt u de prijzen van de pakketten, de inhoud van de pakketten en nog veel meer informatie. Als u eenmaal overtuigd bent van een van de pakketten, kunt u deze direct online bestellen. Wel zo makkelijk. Wanneer u nog wat hulp nodig hebt bij het maken van uw keuze kunt u ons altijd bellen of een email sturen. Wij staan voor u klaar! Schroom niet contact met ons op te nemen.