Lekker vertoeven in Friesland

download (2) logo_top (1)Wie nog nooit in het mooie noorden is geweest moet het toch echt een keer gaan proberen. Ik ben namelijk samen met mijn man naar het mooie Friesland geweest en moet eerlijk zeggen dat ik het niet had  verwacht dat daar zoveel te beleven is. Van het fietsen tot aan het lekker borrelen op het terras er is daadwerkelijk voor iedereen wel wat te doen daar! Voor enkele weken geleden ben ik met mijn man daarheen gegaan via IetsDoenOfferte.nl. Via de website van hun kon ik namelijk een offerte plaatsen waarin ik de wensen aan kon geven die ik bezat. Vanaf het moment dat ik de offerte geplaatst heb kunnen bedrijven die matchen met mijn wensen reageren op mijn bericht.

Prachtige omgeving, landelijk maar netjes bijgehouden.

download (1)

Het maakt absoluut niet uit waar je precies naartoe gaat in Friesland, genoeg bezienswaardigheden daar te vinden. Ikzelf ben ook echt tot op de dag van vandaag enorm tevreden over hoe dat we behandeld zijn in het hotel maar niet te vergeten hoe dat we geholpen zijn bij IetsDoenOfferte. Dankzij hun konden we zonder zorgen lekker genieten en de fiets pakken wanneer we dat willen. De prachtige landschappen maakte het adembenemend voor ons en uiteindelijk vonden we het jammer dat we maar een weekje geboekt hadden. Natuurlijk gaan we er zeer zeker weer een keer naartoe omdat we gewoonweg niet alles hebben kunnen zien!