Groepsaccommodatie in Twente boeken

Op zoek naar een sfeervolle groepsaccommodatie in een landelijke omgeving? Ontdek de uitgestrekte weilanden, de mooie recreatieplassen en gezellige dorpjes in Twente en waan jezelf in het buitenland!

Groepsaccommodatie Twente

Aan de rand van de Sallandse Heuvelrug vind je het comfortabele gastenverblijf van de familie Kosman. Geniet tijdens je verblijf in deze luxe groepsaccommodatie Twente van de landelijke rust en de royale ruimte van het domein. Na een flinke boswandeling kun je lekker de sauna of hottub instappen of uitgebreid koken in de grote woonkeuken.

Omgeving

Wil je tijdens een wandeling of fietstocht genieten van een gezellige onderbreking in een sfeervol dorpje? Dan moet je in Holten zijn. Dit dorpje wordt vaak geassocieerd met wandelen, fietsen en culinaire gelegenheden. De winkeltjes en de horecadiversiteit in het gezellige centrum nodigen uit de fijne sfeer tot je te nemen onder het genot van een hapje of een drankje Lees ook: groepsaccommodatie Twente

Luxe groepsaccommodatie Twente in Ootmarsum

Wie wil er nou niet wakker worden in een moderne en sfeervolle kamer in een boerderij? Vroeger stond er vee op dit vakantieadres, nu biedt de voormalige boerderij plek aan 7 kamers. De accommodatie is compleet voorzien van vloerverwarming. De kosten van een verblijf zijn standaard inclusief gratis wifi, koffie, thee, toiletpapier, handdoeken, keukenlinnen en opgemaakte bedden. De deel nodigt uit om heerlijk te relaxen op een van de plofbanken. Hier is ook een volledig ingerichte keuken aanwezig die voorzien is van alle gemak.

Omgeving

De omgeving van de groepsaccommodatie leent zich uitstekend voor mooie fiets-of wandeltochten langs authentieke watermolens en waterbronnen. Door het mooie twentse landschap heen zijn er ook diverse landgoederen te ontdekken zoals Singraven, Everloo en Stift in Weerselo. Kasteel Bentheim, net over de grens met Duitsland, ligt ongeveer op een afstand van 25 km.