Gek op vier sterren hotels Curacao

logo_papagayoGek op vier sterren hotels Curacao

Mijn vriendinnen en ik hebben een soort van traditie gaande, ja zo zou je het wel kunnen noemen ja. Een traditie die ongetwijfeld andere vriendengroepen ook zullen hebben maar die voor ons nou eenmaal van groot belang is. Een traditie die we al een jaar of tien hebben en waarvan ik denk dat we hem nooit zullen veronachtzamen, wat er ook gebeurt. Sinds wij studeren en in het corps bij elkaar in een huis zijn komen te wonen, zijn we namelijk onafscheidelijk hecht. Toen we met het hele huis een keer collectief op vakantie gingen, is onze traditie geboren en we hebben ons er sindsdien elk jaar trouw weer aan gehouden. De meesten van ons zijn inmiddels getrouwd of hebben zelfs al kinderen, maar iedereen blijft trouw aan onze vakantie. Dit jaar mocht ik een idee opperen en ik ging daarvoor eens naar hotels Curacao kijken. Ik wist dat je de meeste hotels Curacao daar kan boeken inclusief vliegticket en dat zou nog wel eens wat voordeel op kunnen leveren wist ik. En zo geschiedde en ik vond een geweldig hotel dat helemaal aan onze eisen voor luxe tegemoet lijkt te komen. Ik heb de meiden inmiddels al ingelicht over welk bedrag ik van ze verlang en waar we naartoe gaan en iedereen is laaiend enthousiast. We zitten in een van de beste hotels Curacao, in minstens vier sterren, en ik kan niet wachten al met m’n voeten in de zee te kunnen.