De sportfysio zoals jij deze nodig hebt

Wie veel en intensief sport kent allemaal wel de pijn die je er de volgende dag aan kan hebben. Soms is deze pijn zo erg dat het geen overbodige luxe is om gebruik te maken van sportfysiotherapie, kortweg sportfysio. Nu wil je wel dat deze sportfysio goed uitgevoerd wordt, zodat het ook echt de pijn verlicht en goed is voor je lichaam. Je kunt voor de beste sportfysio in de regio Veldhoven terecht bij Claessens | van de Rijt, de fysiotherapeut die zich met de jaren heeft doorontwikkeld tot specialist in sportfysio. Voorkom blessures en herstel beter van je work-out met de juist sportfysio.

Alles onder één dak

Claessens | van de Rijt is door de jaren heen zoveel met sportfysio bezig geweest, dat ze ervoor hebben gekozen om dit als hun specialisme te beschouwen. Hierbij worden de behandelingen niet beperkt tot slechts één behandelplek. Bij Claessens | van de Rijt worden alle vormen van sportfysio onder handen genomen. Of je nu last hebt van je nek, je polsen, rug of enkel, voor elke pijn of blessure is er een specialist beschikbaar die je op een effectieve manier kan helpen.

Zelf gebruik willen maken van sportfysio

Wil je zelf ook behandeld worden tegen je zeurende of chronische pijn of een andere kwaal die komt van het sporten of je sportieve activiteiten belemmerd? Maak dan een afspraak bij de therapeuten van Claessens | van de Rijt fysiotherapie Veldhoven om te kijken wat het beste bij jouw situatie kan passen. Samen met de therapeut stellen jullie een behandelplan op die past bij jouw situatie en waar je de hulp krijgt die je nodig hebt. Dit behandelplan is volledig gericht op het doel dat jij in ogen hebt, zodat je doel binnen handbereik is. Ga ook weer door het leven zoals je het gewend bent of wil hebben en kom langs bij de kliniek van Claessens | van de Rijt voor de best passende sportfysio.