De leukste uitjes in de polder!

De polder blijft een van de meest bijzondere plaatsen in Nederland.  Het is het jongste stukje Nederland dat wij zelf hebben gemaakt. Er is geen andere plaats in de wereld waar een soortgelijk stuk grond bestaat als onze polder. De polder klinkt voor veel mensen erg saai, maar dat is helemaal niet waar. De polder is namelijk een enorm levendige plek dat nog steeds vol in ontwikkeling is. Wil je weten wat de leukste uitjes in de polder zijn? Lees dan snel verder naar de onderstaande tips!

Tip 1: At Sea

De eerste tip is meteen een van de leukste tips, namelijk At Sea. At Sea is een enorm gezellig restaurant in Dronten. Het restaurant ligt aan het Veluwemeer. Dat maakt het restaurant enorm geschikt om op een warme dag te bezoeken met je boot! At Sea heeft een eigen aanlegsteiger, waardoor je eenvoudig vanaf het water aan land kunt gaan om te genieten van een lekker koel biertje. At Sea is naast een restaurant ook een feestlocatie, een camping en een escaperoom. 

Tip 2: Walibi

De tweede tip is natuurlijk Walibi. Walibi kan natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Het is een van de leukste pretparken van ons land. In de zomer is er wekelijks een festival op het park. In het najaar kun je je opmaken voor Walibi Fright Nights. Het park is geschikt voor jong en oud. Iedereen heeft het naar zijn zin in Walibi!

Tip 3: Oostvaardersplassen

De derde en laatste tip in de polder is om naar de Oostvaardersplassen te gaan. De Oostvaardersplassen is een enorm natuurgebied dat over bijna de gehele polder zich strekt.