De leukste plaats om te kamperen

Het is enorm leuk om te kamperen. Je bent veel in de buitenlucht en daardoor voel je je meteen een stuk beter. Het is enorm gezellig om bijvoorbeeld te gaan groepskamperen. Hierdoor ben je met een grote groep mensen op dezelfde plaats. Deze groep kan bestaan uit bijvoorbeeld vrienden of familie. Je kunt gezellig met z’n allen activiteiten gaan doen. Toch kan de locatie van het kampeerterrein nog een discussiepunt zijn. Kampeerterrein de Abbert is een enorm leuke plaats om te gaan kamperen. Wil je weten waarom? Lees dan snel verder!

Activiteiten

Een van de pluspunten van Kampeerterrein de Abbert zijn de vele activiteiten die er kunt doen. Dat maakt de camping echt tot een enorm leuke plaats om samen te zijn. Zo kun je je inschrijven voor een van de vele zeskampspellen of kun je juist tot rust komen tijdens de vijf kilometer lange wandeling door de prachtige omgeving. Daarnaast kun je heerlijk zwemmen, rondom het kampvuur zitten, meedoen aan een pubquiz en nog veel meer! Een van de hoogtepunten is toch echt wel het expeditie Robinson spel en het Lowlands spel. Benieuwd? Kom snel een keer langs!

Accommodatie

Een ander pluspunt is de accommodatie. Het kampeerterrein beschikt namelijk over een aantal pipowagens. Deze pipowagens zijn omgebouwd tot prachtige plaatsen om in te slapen. Het is dus een goed idee om in plaats van een tent, de pipowagen te boeken. Hierdoor kun je ook in de koudere maanden genieten van het kamperen op Kampeerterrein de Abbert!