logo-muzen

Bed and breakfast fietsroute aanrader!

Als ik en mijn vriendin even tot rust willen komen van onze stressvolle banen gaan we vaak een weekendje weg. Meestal gaan we niet zo ver van huis omdat het reizen anders vermoeiend wordt en dat hebben we niet nodig als we tot rust willen komen.

Goede tip

Via een tip van een bekende van ons hoorde wij over een “bed and breakfast fietsroute” we waren gelijk enthousiast omdat wij van actieve weekendjes weg houden. Begrijp ons niet verkeerd, we houden wel zeker van een dagje wellness zo nu en dan. Wij vinden onze ontspanning in activiteiten zoals fietstochtjes.

eigenarenDe bekende van ons gaf ons het advies om bij De Muzen bed and breakfast te kijken. Via de website hebben we informatie verzameld. We waren van te voren al enthousiast maar toen we het op de website lazen vonden wij dit helemaal geweldig.

Ons weekendje weg stond weer eens op de agenda en daarom hebben wij gelijk geboekt. Op de website stond ook een foto van de eigenaren van deze bed and breakfast. We vonden dit hartstikke leuk omdat je dan ook anders contact hebt dan bij een hotel.

De ervaringvp2-plassen-640x360-300x169

We waren aangekomen bij de bed and breakfast. De eerste indruk van het huis en het land waren super goed. Alles was perfect en de mensen waren heel erg vriendelijk. We hadden de fietsroute dezelfde dag nog ingepland.

Tijdens de fietsroute hebben we super mooie stukken gezien. We zijn helemaal tot rust gekomen en deze bed and breakfast fietsroute is echt een aanrader!